POKYNY PRO VYSTOUPENÍ ŠKOLIČKY NA EXHIBICI

17.04.2018 22:07
Milí rodiče,
jsme rádi, že se Vaše děti připojí ke slavnostnímu programu krasobruslařské exhibice, která se koná JIŽ TUTO NEDĚLI 22. DUBNA 2018.
 
Prosím, pečlivě si přečtěte uvedené pokyny a ČASY:
 
13:45 > přijďte na zimní stadion 
- bude pro Vás připravena šatna s cedulkou "ŠATNA - ŠKOLIČKA" - tam se děti mohou obout do bruslí, doupravit slavnostní outfit
14:05 > sraz u ledu (zatím mohou být v bundách)
14:10 > nástup na led na rozbruslení s lektory (v bundách)
14:30 > konec rozbruslení
14:30 - 14:45 ÚPRAVA LEDU - v tuto dobu nikam prosím s dětmi neodcházejte (vyčůrat a nasvačit předtím ;-)), nechte jim brusle nazuté a dbejte pokynů lektorů, kteří budou mít děti na starosti
 
14:45 ZAHÁJENÍ EXHIBICE
Jako první pojedou právě Vaše děti ze školy a školičky bruslení! (bez bund)
 
Ve chvíli, kdy bude moderátorka exhibici zahajovat, svlékněte dětem bundy a příp. chrániče z bruslí, aby pak mohly plynule vstupovat na led, až budou vyzvány. Vstupovat budou dveřmi u levé střídačky (jako vždycky na školičku).
 
Samotné vystoupení proběhne pod vedením lektorek, za doprovodu hudby a bude se skládat z prvků, které děti běžně zvládají, nemusí se ničeho bát. Hlavně, ať si to užijí a předvedou všem příbuzným (které určitě pozvěte), co se naučily!
 
Po dobu vystoupení dětí můžete fotografovat z levé střídačky, na pravé nám prosím nechte prostor pro přípravu našich dětí a pro našeho fotografa.Poté, co si děti opět převezmete, prosím prostor střídaček opusťte a užijte si program z vyšších pater stadionu. Děkujeme za pochopení.
 
OBLEČENÍ
Děti si mohou obléci něco slavnostního (ale samozřejmě teplého) - holčičky sukýnky (i přes kalhoty, legíny ap.), kluci třeba kalhoty s teplými vrstvami pod nimi nebo něco ve smyslu košile, svetr (opět s dostatečnými teplými vrstvami pod ní).
 
Věříme, že si děti i Vy i babičky, tetičky, dědečkové, strýčkové, kamarádi či sousedé exhibici užijete!